Mijn passie is  jou  in je kracht zetten zodat jij de stappen gaat zetten waarvan je voelde dat je ze al wilde zetten!

Spontaan, open en zonder oordeel


"Ik heb inzicht gekregen in waar mijn angst vandaan komt, diepere verbanden gezien in mijn familiesyteem. Dit heeft ook effect op de mensen om mij heen. 

Je legt verbanden die ik zelf niet zag en dringt snel door tot de kern van de zaak."


Eveline M.

He lieve jij, wat fijn dat je op mijn pagina bent terecht gekomen. Ik ben Miriam, en ik nodig je uit voor een bijzondere reis - een reis naar binnen, naar de kern van wie je echt bent en wat je echt wilt. Al van jongs af aan pikte ik dingen op die anderen over het hoofd zagen, gevoelens en onuitgesproken waarheden die onder de oppervlakte speelden. Maar het duurde even voordat ik leerde om mijn intuïtie niet alleen te erkennen, maar er ook mijn kracht van te maken.


Mijn eigen pad van persoonlijke ontwikkeling nam een vlucht toen ik mijn intuïtieve gave omarmde en inzette in mijn werk. Door me te verdiepen in Hypno- en NLP-therapie, systemisch werken, en meer, ontdekte ik hoe ik anderen kon helpen hun eigen weg te vinden.


Ik geloof sterk in de kracht van verbinding, een frisse blik en begrip. In mijn praktijk zag ik hoe essentieel het is om echt te luisteren en te voelen wat er speelt. Dit is wat ik doe: ik kijk met je mee, met een andere, intuïtieve blik, om je te helpen helderheid te vinden, net zoals ik dat zelf zo waardeer wanneer ik het even niet zie. Mijn aanpak is persoonlijk en direct, omdat ik geloof dat we alleen zo tot de kern kunnen komen.


Wat ik bied, is niet zomaar een dienst. Het is een uitnodiging om samen te verkennen wat jou tegenhoudt, om diepere inzichten te verkrijgen in je eigen blokkades en patronen, en handvatten te vinden die echt bij jóú passen. Ik spreek uit het hart, rechtstreeks naar het jouwe, zonder ingewikkeld jargon.


De essentie van mijn werk is het bieden van een veilige, open ruimte waarin al het ongeziene gezien kan worden, en het ongehoorde gehoord. Waar de unieke ervaringen van elke cliënt, hoe ongewoon of 'vreemd' ze ook mogen lijken, worden verwelkomd en geëerd. Het is in deze ruimte dat ware transformatie en integratie plaatsvinden.


Dus, als je voelt dat het tijd is voor verandering, als je diep van binnen weet dat er meer op je wacht, dan ben ik hier om met je mee te lopen op dat pad. Niet als iemand die het beter weet, maar als iemand die naast je staat, samen zoekend naar de antwoorden die al in jou liggen.


Voel je vrij om contact op te nemen als je klaar bent om jouw reis te beginnen

nen.