Liefdevol gemis

Herstel de Verbinding met Liefde en Herinnering


Ik ben zelf opgegroeid in een gezin waarin doodgaan en ook euthanasie werden en worden besproken. Ik heb door de jaren heen geleerd dat de pijn 'aangaan' helpt om er uiteindelijk met meer rust mee om te kunnen gaan.  Maar het gemis blijft. Ik zou het zelf niet prettig vinden wanneer dit er niet meer zou zijn. Dat zou voor mij namelijk de dag zijn dat ik ook mijn liefde voor diegene die ik moet missen niet meer zou voelen.


In een sessie 'liefdevol gemis' ga jij weer contact maken met degene die jij bent verloren. Het maakt niet uit of het een jaar geleden is of vijftig jaar. En deze sessies zijn ook prima geschikt voor overleden dieren. Eigenlijk alles waar jij afscheid van hebt moeten nemen en daar nog een rauw gemis bij voelt.


Ik mis je

Verlies en gemis zijn universele ervaringen die ons diep raken. In de "Liefdevol Gemis" sessies bied ik een veilige ruimte om het contact met dierbaren die zijn overgegaan opnieuw aan te gaan, ongeacht hoe lang het geleden is. Deze sessies zijn niet alleen voor mensen, maar ook voor overleden dieren die een speciale plek in je hart hebben.


Wat Deze Sessie Biedt:

Persoonlijk Kennismakingsgesprek: We beginnen met een gesprek van 30 minuten waarin je jouw verhaal en herinneringen aan de overledene deelt. Dit is de basis voor onze sessie.

Diepe Verbinding: Tijdens de sessie begeleid ik je naar een staat van diepe ontspanning en openheid, waarin je mogelijk de aanwezigheid van je geliefde voelt, hun stem hoort, of zelfs hun geur ervaart.

Doorbreken van de Blokkade: We werken eraan om de emotionele blokkades, die het voelen van de liefde en verbinding in de weg staan, te doorbreken. Mijn doel is om je te helpen zowel het gemis als de liefde te voelen, zonder dat het ene het andere overschaduwt.


Jouw Investering:

Eerste Sessie: € 111 voor een sessie tot 2 uur.

Vervolgsessies: € 65 per uur, mocht je voelen dat je nog meer begeleiding nodig hebt.


Deze sessie is een bijzondere ervaring die kan helpen om het gevoel van verlies te verzachten en een nieuwe manier van herinneren en liefhebben te vinden. Het is een pad naar heling, waarbij de liefde die je voelt voor diegene die je mist, je kan helpen in je verwerkingsproces.


Gratis E-boek:

Voor wie zelfstandig aan de slag wil gaan met deze thematiek, bied ik een gratis e-boek aan. Dit boekje biedt gedetailleerde instructies om zelf te beginnen met het proces van heling en verbinding. Download het hier en start jouw reis naar heling. Mocht je na het lezen behoefte hebben aan verdere begeleiding, sta ik klaar om je te ondersteunen.