Klankbordsessie

Samen Vinden We Jouw Weg Vooruit


In het leven en werk doen we vaak ons best om alles zelf uit te vogelen. Maar soms, is het juist de frisse blik van iemand anders die ons weer op het juiste pad kan zetten. Precies daarvoor zijn de klankbordsessies bedoeld. Of je nu zelf vastloopt of als professional even niet meer weet hoe je een cliënt het beste kunt begeleiden, ik sta voor je klaar.


Samen

Sterker

Wat Biedt Een Klankbordsessie?


Persoonlijk Inzicht: Ik help je inzien waar je gedrag of overtuigingen vandaan komen en wat er energetisch bij jou speelt. Zo krijg je heldere inzichten die je helpen te begrijpen waarom je doet wat je doet, en kun je met hernieuwde kracht verder.

Samen Sterker: Door onze krachten te bundelen, vinden we samen uit wat jouw volgende stappen kunnen zijn. Met behulp van technieken zoals systemische opstellingen, duiken we dieper in jouw vraagstukken.


Voor Wie?

Deze sessies zijn bijzonder waardevol voor coaches, therapeuten, leerkrachten, en iedereen die professioneel anderen begeleidt. Loop je vast met een cliënt of in je eigen persoonlijke ontwikkeling? Een klankbordsessie biedt nieuwe perspectieven en oplossingen.


Hoe Werkt Het?

Kennismaking: Nieuw hier? Laten we beginnen met een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten om elkaar te leren kennen en te zien of er een klik is.


Duur en Investering: 

Een klankbordsessie duurt tussen de 1 en 1,5 uur, met een investering van €65 per uur. Deze tijd gebruiken we volledig om jouw pad naar groei en ontwikkeling te verkennen.


In deze sessies combineer ik mijn intuïtieve inzicht met praktische strategieën, afgestemd op jouw unieke situatie. Samen vinden we de sleutels om jou (of je cliënten) weer in beweging te krijgen, met een aanpak die respectvol aansluit bij jouw normen, waarden, en levensvisie.