Intuïtieve

Lezingen


Ontvang Jouw Persoonlijke Zielsafstemming Gratis!


Ben je geïnspireerd door de dagelijkse inzichten en afbeeldingen die ik deel op Facebook? Wil je ervaren hoe een intuïtief bericht speciaal voor jou kan resoneren? Ik nodig je uit om je aan te melden voor jouw eigen, unieke "Zielsafstemming" afbeelding, eenmaal afgestemd op jouw energie en wat jij op dit moment nodig hebt - helemaal gratis.


Dit is een prachtige kans om een glimp op te vangen van de intuïtieve lezingen die ik aanbied en om een persoonlijk inzicht te ontvangen dat je kan inspireren of een nieuw perspectief kan bieden op je huidige situatie.


Hoe werkt het?

 • Mial mij met je naam en de vraag voor een gratis zielsafstemming of stuur een priveberichtje via de messenger of whatsapp.
 • Ik stem af op jouw energie en creëer een gepersonaliseerde afbeelding met een bijbehorend inzicht, speciaal voor jou.
 • Ontvang jouw persoonlijke afstemming en afbeelding via e-mail en laat je inspireren door de boodschap die voor jou doorkomt.


Dit aanbod is een eenmalige, vrijblijvende kans om kennis te maken met mijn werk en de manier waarop intuïtieve inzichten jou kunnen ondersteunen op jouw levenspad.


Mail mij op miriam@aeolus-online.nl met de vraag: "Mag ik een gratis Zielsafstemming. "Miriam heeft een prachtige zielsafstemming boodschap aan mij doorgegeven. Wanneer iets wat je van binnen al voelt vertaald wordt door een ander, matcht dan is dat natuurlijk heel mooi.


Carol

“ Zeer grote dank voor deze ziels afstemming.

Deze zielsafstemming past perfect bij mij en waar ik tegen aanloop, ook de afbeelding past zeer goed bij mij.Olaf

“ Lieve Miriam wat een prachtige zielsafstemming...zo ontzettend kloppend en waar!

Petra

Mini-lezing: Jouw Sleutel tot Persoonlijke Inzichten


Heb je ooit gevoeld dat je vastzit of heb je behoefte aan een fris perspectief op een dringende vraag? Ontdek dan de kracht van een mini-lezing. Deze sessie is een perfecte introductie tot mijn benadering en biedt je snel de inzichten die je nodig hebt om vooruitgang te boeken.


In een mini-lezing duik ik diep in jouw energie om te onthullen wat je nu tegenhoudt. Met een fijngevoelige afstemming op jouw huidige staat, richt ik me op blokkades die je groei belemmeren—vaak voortkomend uit het verleden, soms zelfs geworteld in generaties voor jou. Ik onthul de essentiële informatie die je nodig hebt om deze hindernissen te overwinnen en weer met vertrouwen en duidelijkheid je pad te vervolgen.


Wat Je Kunt Verwachten:

 • Diepgaand Inzicht: Een persoonlijke afstemming die licht werpt op de huidige blokkades en wat er nodig is voor jouw volgende stap.
 • Praktische Begeleiding: Concrete aanwijzingen om de inzichten toe te passen en de controle over je leven te herwinnen.
 • Op Papier: Jouw mini-lezing wordt zorgvuldig op papier gezet, zodat je de inzichten en aanbevelingen op je gemak kunt nalezen en erop kunt reflecteren.


Investering in Jezelf: € 55,-  


Deze mini-lezing is ideaal voor iedereen die een snel, maar krachtig inzicht zoekt of simpelweg wil kennismaken met de manier waarop ik werk. Laat je verrassen door wat een korte afstemming kan onthullen en neem de eerste stap naar een helderder en krachtiger leven.


Hoe werkt het:


Mail mij op miriam@aeolus-online.nl met: "Ik wil graag een mini-lezing". Je ontvangt van mij een mail met een betaalverzoek en wanneer jij de lezing kunt verwachten. Zodra dit is overgemaakt ga ik voor jou aan de slag! Ken je mij nog niet en wil je eerst een voorproefje vraag dan om een Gratis Zielsafstemming.


Kerninzicht Lezing: Diepgaande Verandering 


Sta je op een kruispunt of voel je dat er meer onder de oppervlakte broeit dan je kunt zien? De Kerninzicht Lezing biedt je een uitgebreide blik op wat er nu in jouw energie speelt en vraagt om aandacht. Het is een diepgaande duik in jouw wezen, ontworpen om zowel onmiddellijke inzichten als langdurige veranderingen te stimuleren.


Wat Deze Lezing Inhoudt:

 • Persoonlijke Energieafstemming: Een gedetailleerde lezing van jouw huidige energiestatus, met aandacht voor wat nu aandacht vereist.
 • Online Sessie van 1 Uur: Een interactieve ervaring waarin ik mijn waarnemingen met je deel en we samen verkennen wat deze inzichten voor jou betekenen. Dit gesprek nodigt uit tot zelfontdekking en biedt ruimte voor een dieper begrip van je innerlijke wereld.
 • Concrete Stappen naar Verandering: Samen identificeren we acties of veranderingen die je kunt implementeren om vooruitgang te boeken op je pad.
 • Ondersteuning op Maat: Afhankelijk van jouw behoeften, ontvang je ondersteuning zoals een persoonlijk ingesproken visualisatie, om je te helpen bij het integreren en toepassen van de inzichten.


Wat Je Ontvangt:

 • Een uitgeschreven versie van de lezing en, met jouw toestemming, een opname van ons gesprek. Dit zorgt ervoor dat je de inzichten en adviezen kunt herbeleven en erop kunt reflecteren, wat bijdraagt aan een langdurig effect van de sessie.

Jouw Investering: € 147,- 


De Kerninzicht Lezing is perfect als een op zichzelf staande ervaring of als een vervolg op een mini-lezing. Het is bijzonder geschikt voor diegenen die klaar zijn voor een diepere exploratie van hun innerlijke landschap en bereid zijn om essentiële stappen te zetten richting hun welzijn en persoonlijke groei. Ontdek de subtiele, maar krachtige veranderingen die zich kunnen ontvouwen in de weken en maanden na onze sessie.


Hoe werkt het:


Mail mij op miriam@aeolus-online.nl met: "Ik wil graag een kerninzicht - lezing". Je ontvangt van mij een mail met een betaalverzoek en wanneer jij de lezing kunt verwachten. Zodra dit is overgemaakt ga ik voor jou aan de slag! Ken je mij nog niet en wil je eerst een voorproefje vraag dan om een Gratis Zielsafstemming.

Uitgebreide Lezing: Jouw Pad naar Diepgaande Transformatie


Heb je te maken met patronen, situaties of emoties die je je hele leven al volgen? De Uitgebreide Lezing biedt een grondige exploratie van deze langdurige thema's, met als doel je te helpen deze volledig te begrijpen en te transformeren.


Wat Deze Lezing Omvat:

 • Eerste Inzichtelijke Lezing: Zonder voorafgaande informatie start ik met een initiële lezing gebaseerd op jouw energie en de hulpvraag die je stelt. Deze eerste blik biedt een onmiddellijk inzicht in wat er speelt en wat aandacht vraagt.
 • Verdiepend Onderzoek: Na de eerste lezing ontvang je een vragenlijst om nog dieper in te gaan op jouw situatie. Met deze extra informatie voer ik een tweede, meer verdiepende lezing uit om de onderliggende patronen en oorzaken te ontdekken.
 • Online Sessie van 1,5 Uur: Tijdens deze sessie deel ik mijn waarnemingen en gaan we samen op zoek naar de kern van wat er moet veranderen. Dit gesprek is een kans voor jou om dieper in te gaan op de inzichten en te ontdekken hoe deze resoneren met jouw persoonlijke ervaringen.
 • Persoonlijke Ondersteuning: Afhankelijk van jouw unieke behoeften, ontvang je ondersteuning zoals een op maat gemaakte visualisatie of specifiek uitgewerkte oefeningen. Deze tools zijn ontworpen om je te helpen de inzichten te integreren en concrete stappen te zetten naar verandering.


Wat Je Ontvangt:

 • De uitgeschreven versies van beide lezingen en, met jouw toestemming, een opname van onze gesprekken. Dit stelt je in staat om de inzichten en aanbevelingen te herbeleven en te integreren op jouw eigen tempo.


Jouw Investering in Diepgaande Verandering: € 222,-


De Uitgebreide Lezing is een intensieve ervaring, ontworpen voor diegenen die klaar zijn om de diepste lagen van hun wezen te verkennen en bereid zijn om wezenlijke veranderingen in hun leven aan te brengen. Met deze lezing bied ik een pad naar begrip en transformatie, gericht op het doorbreken van de cycli die je tot nu toe hebben beperkt.


Hoe werkt het:


Mail mij op miriam@aeolus-online.nl met: "Ik wil graag een uitgebreide - lezing". Je ontvangt van mij een mail met een betaalverzoek en wanneer jij de lezing kunt verwachten. Zodra dit is overgemaakt ga ik voor jou aan de slag! Ken je mij nog niet en wil je eerst een voorproefje vraag dan om een Gratis Zielsafstemming.