Intuïtieve lezingen en meer

Met mijn lezingen geef ik inzicht en handvaten zodat jij oude patronen, blokkades en emotionele pijn los kan laten en jezelf vrij kan maken om het leven te leven dat jij voor ogen hebt.


een keer per ontvanger

€ 55,= 

€ 147,= 


€ 222,=

€ 111,= (= ca. 2 uur)

€ 65,= per uur


Tevens kun je ook een klankbordsessie met mij plannen; Wil jij gewoon iemand die even zonder oordeel met je meekijkt? Uitlegt wat er energetisch gebeurt in hetgeen waar jij vastloopt? Of misschien wil je gewoon wat meer inzicht of bevestiging?  Ben jij zelf coach of therapeut en loop je vast bij een client? Ook dan kan ik met je meekijken wat er gebeurt en waarop jullie samen vastlopen zodat jij een volgende sessie weer verder kan.


Daarnaast geef ik liefdevol gemis sessies. Zelf heb ik 20 jaar geleden mijn moeder verloren en mijn relatie met haar is nog nooit zo goed geweest als op dit moment. DIt klinkt misschien vreemd maar ook naar de dood kun je zelf in gesprek met degene die je bent verloren. Anders dan bij een paragnost ben jij degene die in contact gaat en verwoord ik dat wat bij mij binnenkomt als reactie of antwoord vanuit de overledene. Lees er meer over bij Liefdevol Gemis.